Image

Sådan, !

Sådan, !

Velkommen til gruppeforløbet

Gruppeforløbet varer 6 mdr. og er en kombination af en-til-en coaching med Aske og sparring med ligesindede i lille gruppe på 3-5 klienter. Forløbet inkluderer 25 min. en-til-en coaching hver 14. dag samt en gruppechat, hvor alle kan sparre om lektionerne og opgaverne, som gruppen sammen går igennem NSP-forløbet.
OBS: Sørg for at tage de 5 skridt på siden her hurtigts muligt, så Aske kan sætte dig op på vores coaching-app og gøre dig klar til forløbets start.

  Trin 1: Book din velkomstsession

  OBS: Aske er på ferie og svarer først d. 3. juli
  Det gør du ved at sende en SMS til Aske på 26786700 med dit fulde navn samt 2-3 tidspunkter mellem 8-17 i hverdage, der passer dig. Sessionen varer 25 min.

  Trin 2: Fortæl Aske om dig selv

  Mikro-forløbet består af 2 sessioner med headcoach Aske Ludvig Rask, og har til formål at hjælpe dig i gang med din varige vægttabsrejse på den rigtige måde for dig. I kommer til bl.a. at snakke om dit interne mål, forskellen på kortsigtet og varigt vægttab, samt hvordan du i alt fremtid sikrer dig, du bliver på den varige vejbane. 

   Trin 1: Book din velkomstsession

   Her er Askes telefonnummer:

   26 78 67 00

   Skriv en SMS til Aske med dit fulde navn samt 2-3 tidspunkter mellem 8-17 i hverdage, der passer dig. Så vender han tilbage til dig. Sessionen varer 25 min. 

    Trin 2: Anmod Aske om venskab

    Send Aske en venneanmodning på hans personlige Facebook profil, så han kan tilføje til dig gruppechatten på Messenger sammen med dine medklienter.

     Trin 3: Fortæl Aske om dig selv

     Tryk her for at fortælle Aske om din situation, så han kan forberede sig til din første session. Vi kan først oprette dig på appen, når du svaret på spørgsmålene.

      Trin 4: Få styr på Zoom

      Dine sessioner kommer til at foregå over videotjenesten Zoom, som du kan downloade til din computer her: https://zoom.us/download. Ikke telefon, ikke Teams, kun Zoom, så sørg for, du har styr på det, inden din første session.

      Det er vigtigt, du har en god internetforbindelse og hvis du har mulighed for det, bruger din computer (ikke din telefon), så du kan tage noter undervejs - og sidst men ikke mindst, at du har afprøvet Zoom i forvejen, så du ved, det virker.

      Det kan du gøre her:
      https://zoom.us/test

      Når det er tid til din velkomstsession med Aske, trykker du blot på nedenstående link til Askes personlige møderum 5 min. før din session starter:

      https://us02web.zoom.us/j/8093949250

      Hvis du får brug for møde ID'et er det 809 394 9250

       Trin 5: Glæd dig!

       Glæd dig til et forløb, der hvis du dedikerer dig til NSP-træningen og de små skridt, vil komme til at have positiv indflydelse på hele dit liv resten af dit liv.

       Har du spørgsmål eller brug for at komme i kontakt med os? Så kan du altid kontakte os på enten mail eller Messenger (se herunder).