NSP Terapi

Få udarbejdet en guidet
40 min. visualisering for
akut ro i nervesystemet -
skræddersyet til dine
unikke udfordringer

Få udarbejdet en personligt guidet 40 min. visualisering for akut ro i nervesystemet - skræddersyet til dine unikke udfordringer

En genvej til ro, styrke og overskud, du kan bruge igen og igen

En genvej til ro, styrke og overskud,
du kan bruge igen og igen

Image

Har du prøvet at være fanget af tankemylder, stress og svære følelser?

Har du prøvet at livet er hårdt, og du bliver revet med af dine omgivelser?

Har du oplevet at miste kontrollen over din tilværelse, uanset hvor meget du prøver at skabe forandring, falder du tilbage i de gamle mønstre?

Hvordan ville det påvirke din hverdag, hvis du uanset vilkår og hvor du er, kunne omdanne angst, uro og bekymring til ro, styrke og overskud?

NSP terapi er den hurtigste og mest direkte vej til akut ro i nervesystemet

Igennem en hypnotisk, meditativ visualisering, bliver du guidet igennem din hverdag, imens du lærer, at relatere til dine udfordringer fra det stærkeste sted i dig selv. Målet er at give dit nervesystemet en ny hukommelse, så dit liv opleves på en helt ny måde, og du vil have en følelse af ro, styrke og overskud, når du møder dine udfordringer.

Visualiseringen er designet til at virke i nuet - hurtigt, men efterlader også et aftryk, der påvirker den måde udfordringen føles på næste gang, du møder den i hverdagen.

NSP terapi er for dig, der kæmper med:

 • Stress
 • Angst
 • Traumer
 • Tankemylder
 • Madstress
 • Vrede
 • Bekymringer
 • Svære vilkår
 • En hård negativ indre stemme

Det er også for dig, der går rundt med en stor uro, hurtigt føler dig fanget af dine følelser eller ikke kan tænke på andet end f.eks. mad …

Eller dig der føler dig fanget af dine vilkår og ikke kan se dig ud af dine problemer eller bliver revet med af hverdagen og har svært ved at mærke dig selv og dine behov …

NSP terapi en direkte smutvej til “her og nu” ro i nervesystemet og en følelse af:

 • Ro
 • Styrke
 • Overskud
 • Overblik
 • Klarhed
 • Kærlighed
 • Overbærenhed
 • Empati

… uanset dine vilkår, omgivelser eller specifikke udfordringer.

NSP står for nervesystemsprogrammering

Nervesystemsprogrammering er en proces der sker ubevidst hele livet igennem, hvor nervesystemet lærer, hvad der er mere eller mindre farligt. “Hoved-computeren” der styrer denne proces er reptilhjernen, der installerer triggers til overlevelse. Disse triggers er dem, der styrer om en oplevelse er mere eller mindre stressende. 

Der findes ikke stressende arbejde eller situationer i sig selv, der findes kun steder med flere eller færre triggers. Angst og traumer er i bund og grund ubalancer i nervesystemet, der opstår på grund af triggers, der sætter reptilhjernen i overlevelse, i de fleste tilfælde uden grund.

NSP terapi er til forskel for NSP træningen bygget op omkring enkelte sessioner, der i princippet kan stå alene. NSP terapi skiller sig ud fra NSP træning ved at være en hypnotisk, meditativ, visualisering, hvor jeg guider dig igennem din hverdag, med nervesystemets briller på. Målet er at give nervesystemet en ny hukommelse, så dit liv opleves på en helt ny måde og samtidig føre dig nervesystem direkte tilbage i sikkerhed. 

NSP terapi kan bestå af en eller flere sessioner og kan suppleres med NSP træning efter behov. Vores mål er at forberede dig på din hverdag, det ubehag du oplever, dine følelser der river dig med, og igennem det møde træne redskaberne, vi bruger til at omprogrammere nervesystemet på. 

I NSP terapi arbejder vi med udgangspunkt i det centrale nervesystem, det vil sige dine tanker. CNS er det sted, der behandler alle andre indtryk i nervesystemet, hvormed vi går ind og piller ved selve årsagen til dine triggers.

Hvad du kan arbejde med

Mennesker: Bestemte mennesker der presser, børn, familie, kollega, chef.

Dine roller: Har du lært at være pleaser, dommer, kontrollør, fikser, ynkelig og forsvarsløs, sød og pæn, rebellen i familien - hvornår sker det? Hvilke tidspunkter? Hvem er rundt om dig?

Arbejde: Stress på arbejde, forberedelse til nyt arbejde, tilbage på arbejde efter stresssygdom, dag til dag forberedelse.

Mad: Overspisning, snacking, automat spisning, sukker trang, cravings.

Situationer: Bestemte situationer som fester, samvær med familie, bestemte møder på arbejde.

Angst: Hvilke triggers tænder din angst? Diffuse ud af det blå? Hvilket tidspunkt? Hvor er du henne? Hvad sker der rundt om dig? Nogle konkrete triggers? Hvad kan tænde et angst anfald?

Depression: Hvilke temaer grunde tror du har ledt til din depression?

Følelser: Indre uro, vrede, irritation, frustration, smerter.

Traumer: Gå tilbage og omprogrammer nervesystemet, så det lærer ikke at være i overlevelse.

Orkanens øje

Første session vil lære dig at stå i orkanens øje.

Uanset hvad der sker rundt om dig, er dit nervesystem i sikkerhed. Når nervesystemet er i sikkerhed, vil du opleve en indre ro der gør, du ikke bliver revet med i tilfældige retninger. En ro der gør du holder dig på stien og følger din vej. En ro der gør, at du kan mærke dig selv, følge din intuition og hvad der er rigtigt og vigtigt for dig.

Du vil lære at se anderledes på dit liv og dine vilkår, så de ting, der normalt stresser dig, ikke stresser længere. Du vil lære at give slip på stress og angst i praksis. Du vil komme igennem de fire dele af nervesystemet, så du lærer dit centrale, sensoriske, motoriske og autonome nervesystem at arbejde sammen og finde sikkerhed uanset hvad der sker.

Praktisk

Du får en skræddersyet visualisering med, som jeg optager når vi mødes. Den vil du kunne tage frem og bruge i alt fremtid. Vi bruger 15 min på at snakke sammen, så jeg forstår og kan sætte mig ind i din hverdag. Bagefter bruger vi 40 min på selve visualiseringen, hvor jeg implementerer de ting, du har fortalt om dit liv. 

Der er en forberedelse, du skal gøre på forhånd, hvor du skal svare på nogle spørgsmål, du får tilsendt, når ​​du tilmelder dig. Efter sessionen får du en lydfil sendt med visualiseringen, så du kan høre den, når du har brug for den igen og igen.

55 min. NSP terapi + personlig 40 min. orkanens øje visualisering: 1.000 kr.

Du kan også købe et klippekort på 5 sessioner til 4.000 kr og spare 1.000 kr.

Tilmelding sker via linket her.

Hvad andre siger

Image

"Jeg kæmpede med, at min nervesygdom tog mit liv fra mig pga. at smerterne overtog styrelsen af kroppen og havde en fornemmelse af at miste bl.a. venskaber og træning.

NSP terapien hjælper mig med at acceptere og lytte til min krops signaler og igennem teknikkerne oplever jeg en lindring af smerter, og kan derfor leve det liv jeg gerne vil leve.

Aske er fantastisk til at forstå ens situation og sætter sig virkelig grundligt ind i sagen inden han siger noget som kan hjælpe - jeg kan varmt anbefale NSP terapi."

Michelle Thrane
Produktionsingeniør


Image

"NSP terapi giver mig ro i kroppen, hovedet og nervesystemet. Når jeg ikke har ro, ikke er i sikkerhed, så bliver jeg meget mere usikker, og deraf mere i forsvarsposition og bliver ret konfronterende. Jeg tør ikke sige min mening, da jeg er bange for at såre/skuffe nogen.

Ved at mærke denne ro fra NSP terapien, kan jeg være mere mig - mere autentisk. Jeg står ved hvem jeg er, og tænker ikke så meget over, hvad andre tænker. Har ikke så meget behov for bekræftelse, da jeg føler mig okay. Tør sige min mening uden angst for at blive forladt"

Mette Kyllingsbæk
Bioanalytiker


Image

"Jeg har været sygemeldt med stress 3 gange og diagnositceret med PTSD.

NSP terapi sessionen var 100 % tilegnet mig, mit liv og hverdag. Den hjælper mig med let at finde mit orkanens øje, og genfinde roen i mine dagligdagssituationer En anden vigtig fordel er, at jeg kan høre sessionen igen og igen, og altid vil kunne genfinde den.”

Henriette Wülser Larsen
Seniorpensionist, tidl. forstander i ældreplejen


Image

"Jeg er uddannet pædagog, men har aldrig brugt uddannelsen, fordi jeg har haft en stor frygt for at arbejde med at passe børn, da jeg havde lidt angst omkring det, at de kan komme til skade.

NSP terapien har hjulpet mig med at få ro på og en forhåbning om at alt skal nok være okay, og jeg har været klar til at starte på job. Jeg har lært at være med mine følelser, de er ikke forkerte, og jeg må gerne føle, som jeg føler. Jeg har også lært at bruge min frygt som motivation til at gøre en forskel for børnene.

Jeg vil anbefale NSP terapi til andre som har en konkret udfordring i form af frygt for noget, eksamensangst, præstationsangst eller noget helt fjerde."

Cristina Amorsen
Pædagog


Spørgsmål & svar

Jeg har ikke læst bogen endnu, giver NSP terapi mening for mig endnu?
Ja. NSP terapi er det der kan få hul igennem til rent faktisk at kunne udføre de ting du ved i praksis.


Skal jeg tage mikro-forløb eller NSP terapi som det første?
Mikro-forløb handler om at starte dig ud med små skridt du kan arbejde på, NSP terapi løser en akut stor udfordring i forhold til stress, uro, angst, tankemylder
Hvornår giver NSP terapi mening? Terapi og træning kan gå hånd i hånd, men NSP terapi er til dig der har brug for nu og her ro i nervesystemet.

Hvad er forskellen på NSP træning og NSP terapi?
NSP terapi er en enkelt session, hvor der er et akut behov, NSP træning er en systematisk forandring af hverdagen.


Hvorfor en personligt udviklet visualisering, hvorfor ikke bare den samme for alle?
Jo tættere på din virkelighed visualiseringen er, jo større effekt har det. Udfordingen for de fleste er at overføre træning til deres specifikke virkelighed, med de triggers den enkelte nu en gang har. En generel visualisering vil ikke på samme måde, forberede dig på dit liv og det du rent faktisk kommer til at møde.

Kan det bruges uden for vægttabsregi? F.eks. stress, angst, traumer osv.?
Ja, NSP terapi handler om meget mere end vægttab, angst, stress, depression, traumer osv. er en del af arbejdet. De fleste sessioner handler slet ikke om vægttab, men om disse bagvedliggende årsager til, vi f.eks. dulmer med mad.