Ambitionen er høj: At hjælpe
dig et sted hen i dit liv, hvor du
aldrig nogensinde skal behøves
bekymre dig om vægttab igen

Lær hvordan du kommer et
sted hen i dit liv, hvor du aldrig
nogensinde skal behøves
bekymre dig om vægttab igen

Træt af kure, madstress og yoyo-vægt?

Træt af kure, madstress og yoyo-vægt?

Få den personlige en-til-en hjælp du
mangler for at opnå madro, slippe
kurmentaliteten og tabe dig varigt

Få den personlige en-til-en hjælp du
mangler for at opnå madro, slippe
kurmentaliteten og tabe dig varigt

Mental vægttabscoaching forklaret på 3 min.

Træt af kure, madstress og yoyo-vægt?

Få den personlige en-til-en hjælp du
mangler for at opnå madro, slippe
kurmentaliteten og tabe dig varigt

Træt af at føle dig overvældet og alene?

Ambitionen er høj: At
hjælpe dig et sted hen
i dit liv, hvor du aldrig
nogensinde skal bekymre
dig om vægttab igen


Mental vægttabscoaching forklaret på 3 min.

Træt af at føle dig overvældet og alene?

Ambitionen er høj: At
hjælpe dig et sted hen
i dit liv, hvor du aldrig
nogensinde skal bekymre
dig om vægttab igen

Træt af at føle dig overvældet og alene?

Ambitionen er høj: At
hjælpe dig et sted hen
i dit liv, hvor du aldrig
nogensinde skal bekymre
dig om vægttab igen


Et mental fokuseret vægttabsforløb for
dig, der ikke bare ønsker endnu en
svingtur med yoyo-rutchebanen, men
at komme et sted hen i dit liv, hvor
du aldrig nogensinde skal behøves
bekymre dig om vægttab igen
. Kom i
mål med et afprøvet system serveret i
små overskuelige skridt og en erfaren
coach ved din side hele vejen.

Et mental fokuseret vægttabsforløb for dig, der ikke bare ønsker endnu en svingtur med yoyo-rutchebanen, men at komme et sted hen i dit liv, hvor du aldrig nogensinde skal behøves bekymre dig om vægttab igen. Kom i mål med et afprøvet system serveret i små overskuelige skridt og en erfaren coach ved din side hele vejen.

Image

Forløbet har mere eller mindre reddet mit liv.

"For 10 mdr. siden var jeg sikker på, at jeg ville gå med gangrollator inden jul. Jeg kunne ikke gå, jeg kunne ikke få luft, og jeg kunne nærmest ikke holde mig oprejst sidst på dagen. Jeg havde vitterligt prøvet alt.

I dag har jeg tabt 23 kg ud af en overvægt på 50 kg, jeg kan gå ture på 6-7 km, jeg cykler, jeg træner og jeg svømmer, og mest ufatteligt er, at jeg har jeg bestilt en rejse til Illulisat med din datter til sommer. Forløbet har mere eller mindre reddet mit liv."

Githa Andersen, 62 år

Image

Jeg er gået fra at have det værste forhold til mad til at have fuldkommen madro.

"Jeg tabte 9,1 kg, som jeg er super glad for, men vægten betyder faktisk slet ikke noget længere. Det er betyder noget er, at jeg er blevet FRI. Fri fra min tristhed. Fri fra mit madhelvede. Min selvtillid, glæde og udstråling er gået fra 0 til 100!

Jeg er gået fra at have det værste forhold til mad og altid være på kur til at have fuldkommen madro. Jeg er så evigt taknemmelig over, at jeg tog springet."

Tina Hedengran Sørensen, 49 år

Image

Slut med slankekure, kostplaner og
overfladiske løsninger. Det er tid til
at løse dine problemer med ...

..

... én gang for alle.

Image

Skrevet af Christian Øyen Dam
Partner i Mere End Vægttab

Fysioterapeut • Vanecoach •
Personlig træner • Kostvejleder

Fysioterapeut • Vanecoach • Personlig træner • Kostvejleder

Har du tabt dig varigt endnu? På en sund og holdbar måde, der har fjernet alt, hvad der hedder madstress, dårligt selvværd og efterladt dig med en følelse af aldrig at skulle bekymre dig om mad og vægttab igen?

ELLER ...

Føler du dig konstant træt, overvældet og stresset, når du prøver at tabe dig?

Tager du dig alt for ofte i at "falde i", spise på følelser og snacke på autopilot, selvom du virkelig har besluttet dig for at "tage dig sammen" denne gang?

Føler du dig ude af kontrol, når sukkertrangen tager over for blot at straffe dig selv dagen efter med endnu hårdere restriktioner og endnu mere motion?

Har den manglende succes med det her aspekt af dit liv en massiv negativ indflydelse på dit selvværd og dit forhold de mennesker, du elsker?

Er du træt af at sidde fast i den samme gamle yoyo-rutchebane, du efterhånden har siddet fast i hele dit liv, og ønsker du at finde en ny og bedre vej, som ikke handler om at spise mindre og motionere mere?

Er du klar til at bygge vaner, der holder resten af dit liv, opnå dyb madro og tabe dig varigt uden kure, restriktioner eller regler, du alligevel ikke kan holde?

Så du endelig kan opleve, hvordan det føles at leve dit liv på en autentisk måde med kontrol, selvtillid og følelsen at være god nok, uanset hvad der sker?

Perfekt. Det er hvad, vi hjælper dig med her hos Mere End Vægttab.

Image

Et personligt forløb
gør dig i stand til at:

Et personligt forløb gør dig i stand til at:

 • Tabe dig varigt, selv hvis du har kæmpet med mad og vægttab hele dit liv og efterhånden prøvet alt uden noget, har virket (vi gør nemlig varigt vægttab til en disciplin, der kan læres af alle, der ønsker det)
 • Give slip på behovet for kontrol (f.eks. kalorietælleri eller restriktioner) og opbygge fuld tillid og tiltro til dig selv og din krops indre intelligens igen
 • Implementere de bedste og mest livsforandrende vægttabsstrategier, der lader dig tabe dig ligeså effektivt, som var du på Dukan-kur eller en 1500 kaloriers kostplan - bare uden restriktionerne og de svære regler
 • Kultivere dyb madro og et naturligt forhold til mad, så du kan spise præcis, hvad du har lyst til (selv chokolade, rødvin og pizza) uden at skulle bekymre dig om vægtøgning, kontroltab eller dårlig samvittighed
 • Gå igennem svære følelser (tristhed, ensomhed, stress, opgivenhed, vrede, irritation, usikkerhed osv.) uden at dulme dem med mad - og komme ud på den anden side med et stille smil på læben
 • Forstå hvorfor du har spist, som du har spist og hvordan du ændrer det, så du kan overkomme autopilot-snacking, overspisning og stresspisning
 • Opbygge de mest kraftfulde vægttabsvaner, der findes, så du bliver uafhængig af motivation og viljestyrke for at leve din nye livsstil
 • Knække dine gamle, indgroede vaner, så du ikke skal være bange for at falde tilbage og tage på igen, når du er færdig med dit forløb

Men vi er faktisk kun lige begyndt.

Du kæmper nemlig ikke med mad og vægttab, fordi du ikke vil det nok, ikke har viden nok om kalorier, eller fordi der er noget galt med din rygrad.

For helt ærligt ...

Du ved jo godt nogenlunde, hvordan du taber dig (noget med at spise færre kalorier) - og du hvis du minder bare lidt om vores klienter, så vil du det faktisk mere end nok.

Men hvorfor gør du det så ikke?

Hvorfor er det, du godt kan tabe dig lidt, men har umuligt ved at nå hele vejen i mål og blive der uden at falde tilbage i dine gamle vaner og mønstre igen?

Ikke mange i vægttabsbranchen snakker om det her, de snakker om kost, motion og viljestyrke - men virkeligheden er den, at din adfærd ikke er styret af logik, men af følelser, traumer og triggers, som aktiverer forskellige automatiske programmer i dit nervesystem, som overtager dine tanker og handlinger.

Og hver gang du stresser over dit arbejde, er presset på familiefronten eller møder en situation i dit liv, der vælter dig ud af balance, sker der en stressrespons i dit nervesystem, det underbevidst har lært sig selv kan beroliges med mad.

Det er derfor det kan føles tæt på umuligt at tøjle sukkertrangen eller lade være med at spise på følelser, når alt kommer til alt, selvom du virkelig kæmper.

Især hvis det har stået på over lang tid.

Når gentaget længe nok, bliver den her adfærd nemlig til dybt indgroede vaner, der væver sig ind i alt, hvad du gør, din færden i hverdagen, dit arbejde, familie, sociale arrangementer osv.

Og det fikser en kur eller kostplan altså ikke.

For at helt at fjerne årsagerne til dine problemer med mad og vægttab, går vi derfor ud og finder de yderste led i den reaktionskæde, der får dig til at spise mere, end du har lyst til, og hjælper dig med at stå stærkt i hele dit liv.

Derfor lærer du også at:

 • Kultivere en dyb og ægte grundfølelse af, at være god nok, uanset hvad der sker i dit liv af op- og nedture (opbyggelsen af selvværd)
 • Opbygge en ubrydelig selvtillid og følelse af, at "det her kan jeg sgu da godt finde ud af!" - både ift. dit vægttab, arbejde og personlige liv
 • Træffe de beslutninger, der er rigtige for dig - på jobbet, derhjemme og i familien - og stå ved dem, uanset hvad du tror, andre tænker om dig
 • Sætte grænser overfor mennesker i dit liv, der lige nu overskrider dem og stå fast fra et roligt, kærligt sted i dit selv, som ikke fører til konflikt
 • Tage dig af dig selv, før du tager dig af andre - uden at såre nogen og dermed kun blive endnu bedre til også at være der for andre
 • Være et forbillede for dine børn, så de udvikler sig, bliver stærkere og lader sig inspirere af den person, du langsomt udvikler dig til at blive
 • Stoppe med at tænke på arbejde, når du er hjemme med din familie og blive bedre til at lade op og stresse ned, så du ikke løber tør for energi
 • Være tilstede i nuet sammen med de mennesker, der betyder allermest for dig - og ikke mindst blive god til at være tilstede med dig selv igen

For når dit nervesystem er i ro, og du har det godt, tager du nemlig sunde valg helt af dig selv uden at skulle kæmpe imod dig selv for at gøre det.

For er det ikke det, du ville gøre, hvis du havde det godt?

Det er bl.a. derfor de traditionelle vægttabsløsninger sjældent virker.

I stedet for at få dig til at elske dig liv, får de dig nemlig til at have det af H til, hvilket bare gør dit vægttab til en endnu sværere kamp, end den allerede var.

Så hvorfor ikke springe det led over fra nu af og og ændre fokus til at arbejde på at få det godt som menneske under dit vægttab? Opbygge nye vaner for livet og forstå hvorfor du gør, som du gør, og hvordan du ændrer det?

Det kan lyde mere komplekst end en kur, og det er det også, men efter at have hjulpet hundredevis af mennesker igennem den her process, har vi formået at skabe en process, der virker for alle, hvis bare man ønsker at lære den.

Ja tak, er lige præcis, hvad jeg har ledt efter
Image
Image

Jeg troede ikke længere på, jeg kunne tabe mig, jeg følte vitterligt, jeg prøvet alt.

"Inden mit forløb, havde jeg prøvet stort set alle kure, 5:2, faste, detox, Dukan, Herbalife, men intet virkede på den lange bane.

I dag har jeg tabt 12 kg, men det er ikke længere det vigtigste. Det vigtigste er man lærer så meget om sig sig selv. At man får et helt fundament til at stå stærkt og stå fast. Man får vaner, der er helt ubrydelige igen. Man får et helt andet mindset. Jeg er blevet mere selvsikker, jeg er blevet gladere, jeg kan se det smitter af på min hjemmeboende søn. Jeg kan spise chokolade fredag aften og spise en god bøf, jeg har lært at finde balancen, og livet er bare så meget sjovere. Det har været den bedste investering i hele mit liv."

Birgitte Lindberg, 50 år

Image

Jeg sidder i dag og slår mig selv oven i hovedet over, jeg ikke gjorde det før.

"Jeg startede mit forløb, fordi jeg var bange for at få blodpropper og livsstilssygdomme, som ligger til min familie. Jeg valgte at få hjælp, fordi jeg have prøvet at tabe mig selv, men jeg kunne ikke håndtere min overspisning, som også var en af grundende til, at jeg startede.

I dag har jeg tabt 8 kg og er der, jeg gerne vil være. Jeg er ikke længere bange for at blive syg i en tidlig alder og kan spise uden at få dårlig samvittighed bagefter. Jeg kan ikke huske, hvornår jeg sidst har overspist.

Mit bedste råd er, at du skal bare gøre det. Jeg sidder i dag og slår mig selv oven i hovedet over, jeg ikke gjorde det før."

Michelle Ruus Hauser, 25 år

Image
Image
Image

Mit forløb har bogstavelig talt reddet mit ægteskab.

"Inden jeg startede mit forløb, havde jeg tabt 14 kg, men jeg var rædselsslagen for at tage på igen, ligesom jeg altid har gjort, når jeg har tabt mig. Da jeg faldt over forløbet tænkte jeg derfor, at det var lige præcis det, jeg havde ledt efter hele mit kurliv.

I dag har jeg tabt yderligere 12 kg og er nu på et samlet vægttab på 26 kg – og jeg holder det på over et år nu, sindssygt! Jeg ser pissegodt ud og jeg er stolt af mig selv og mit udseende. Jeg kan håndtere min snacktrang, jeg har lært at elske træning, og jeg ved nu, jeg kan holde vægten uden at være på kur resten af livet. Jeg har endelig fået madro.

Det mest overraskende? At Aske og hans NSP-træning, bogstavelig talt har reddet mit ægteskab. Det er en vild rejse, det her."

Lene Hasselriis, 48 år

Image

Jeg har sluppet af med mit høje blodtryk på 3 mdr., jeg har tabt 10 kg indtil videre, og jeg har slet ikke den samme stress længere omkring mad og vægttab.

"Inden jeg startede, havde jeg prøvet utallige slankekure, jeg havde prøvet vægtvogterne, talt kalorier i LifeSum, købt utallige kostguides og prøvet alverden ting, men resultaterede altid bare i yoyo-vægt. Jeg kørte simpelthen død i det, fordi det ikke var holdbart i længden. Så jeg tænkte, jeg blev nødt til at prøve noget nyt, der skulle være varigt den her gang, selvom jeg havde hjertebanken over det.

I dag har jeg sluppet af med mit høje blodtryk på bare 3 mdr., jeg har tabt 10 kg indtil videre, og jeg har slet ikke den samme stress længere omkring mad og vægttab. Jeg kan kun sige gør det, det var været alle pengene værd. Kan kun anbefale det."

Kamilla Stenby, 39 år

Alt dette får du
som klient hos os

Alt dette får du som klient hos os

I modsætningen til resten af vægttabsbranchen er vi ikke interesserede i at hjælpe dig med at tabe dig endnu engang for blot at tage på igen ved at udstyre dig med endnu en kostplan, diæt eller kalorietæller-app.

Nej, vi tillader os at have langt højere ambitioner på dine vegne.

Nemlig at hjælpe dig med at behandle årsagerne til, at du endnu ikke er lykkes med dit varige vægttab, så du endelig kan afslutte det her kapitel i dit liv.

Her er hvad, du får ligeså snart, du starter dit forløb her hos os:

ImageImage

3 ugentlige videolektioner
du kan se, når det passer dig

Så snart du siger: "Vi gør det sgu!", får du installeret din helt egen personlige rejse-app på din mobil, hvor selve dit program bliver leveret ét lille overskueligt skridt af gangen.

3 gange om ugen får du lille videolektion, der hjælper dig med at tage dit næste lille skridt imod aldrig nogensinde at skulle behøves bekymre dig om vægttab igen.

Du kommer til at blive oplært i kunsten "varigt vægttab" og "personlig transformation", og vi beder dig blot stole på processen, se lektionerne og lave øvelserne - resten tager vi os af.

Èt lille skridt af gangen, i den helt rigtige rækkefølge, vil du bl.a. lære, hvordan du:

 • Finder den optimale måde at leve og spise på for lige præcis dig, din hverdag og dit familieliv
 • Går fra altid at have været på kur til at opgradere din livsstil
 • Opnår dyb madro, gennem konkrete guidede "gør sådan her"-øvelser
 • Går igennem svære følelser uden at dulme dem med mad
 • Omprogrammerer de triggers, der får til dig til at spise som modreaktion
 • Fjerner årsagerne til dine problemer (f.eks. sukkertrang, snacking og overspisning)
 • Finder frem til dit fulde potentiale som menneske og får modet til at udleve det
 • Forelsker dig i processen, så du aldrig har lyst til at vende tilbage til din gamle livsstil

Det her er bare et lille udpluk af alt, hvad du lærer, du får 12 lektioner pr. md., dvs. 72 lektioner på 6 mdr. og hele 144 lektioner på 1 år.

ImageImage

Personlig 1-1 coaching på Zoom

Når du kommer i forløb hos, er det slut med at prøve at knække koden til dit varige vægttab på egen hånd - du får en engageret partner i dit ringhjørne, som har hjulpet hundredevis af andre igennem den afprøvede proces, du nu selv skal til at igennem.

Uanset hvilket bagland, du kæmper med, får du professionel hjælp til at overkomme dine udfordringer én personlig coaching-session af gangen, så du endelig kan:

 • Bryde fri fra autopilot-snacking, overspisning og dulmning af følelser med mad
 • Omprogrammere triggers, der får dig til at spise på følelser og sidde fast
 • Finde ro i processen og skabe et liv og en måde at leve på, du elsker
 • Opbygge selvtillid og selvværd omkring de problematikker, der er relevante for dig
 • Implementere lektionerne i dit eget liv, så din nye viden bliver til visdom
 • Og gå igennem alle udfordringer, du løbende møder under din personlige rejse

Vi kommer til at være med dig på hvert et skridt af din rejse hele vejen i mål, så du aldrig nogensinde føler dig alene - ikke bare fra sidelinjen men sammen med dig face-to-face på Zoom, så du får den personlige hjælp, du har brug for for at få den succes, du fortjener.

ImageImage

Daglig tekstadgang til din coach

Ud over dine personlige 1-1 sessioner på Zoom, har du også fri adgang til din coach fra din rejse-app, så du altid kan stille spørgsmål og skrive, når du har brug for sparring.

Hvis du:

 • Skal i sommerhus i 14 dage, og har brug for hjælp til at holde fast i dine nye rutiner
 • Sidder fast i arbejdet med en trigger, der bliver ved med at vælte dig omkuld
 • Har problemer med en relation, der får dig til ikke at føle dig godt nok
 • Har svært ved at implementere det, du har aftalt med din coach i sidste session
 • Føler du har brug for justeringer af dit program, så du ikke kommer bagud

Så kan du altid skrive og få svar inden for en dags tid, så du kan komme videre.

Du bliver også løbende holdt til regnskab, tjekket ind på og udfordret ift. de lektioner, du har set, så du altid gør dig de rigtige refleksioner og får implementeret strategierne, principperne og de mange små tankeskift omme i din egen hverdag.

ImageImage

Personlige vaner der passer til dig

For at komme et sted hen i dit liv, hvor du aldrig nogensinde skal behøves bekymre dig om vægttab igen, kræver det, du bliver en ny udgave af dig selv med helt nye vaner.

Derfor hjælper din coach dig med at finde frem til de små vaner, der vil gøre den allerstørste forskel for dig, så du altid øver dig på de rigtige vaner i den rigtige rækkefølge.

Du får bl.a.:

 • Personlig hjælp til at vælge dine vaner på dine 1-1 coachingsessioner på Zoom
 • En personlig vanetracker med dine personlige vaner, så du kan tracke dem hver dag
 • En stærk følelse af at stå til regnskab, da vi kan følge med i din vaneopgradering
 • Hjælpen til at knække gamle vaner, der bliver ved med at titte frem

Som ugerne og månederne stille og roligt ruller forbi, vil du pludselig lægge mærke til, at du er stoppet med at gøre det, der før holdt dig tilbage og bygget et stærkt sæt nye vaner, der næsten er ubrydelige igen, når først de er under huden efter de mange gentagelser.

ImageImage

Alt kost og motion

Selvom forløbet er mental fokuseret, får du også alle værktøjerne og forudsætningerne for at få endegyldigt styr på alt det med maden og motion, så det bliver nemt og overskueligt.

Du får bl.a.:

 • +100 lækre vægttabsversion af vores klienters yndlingsmad (du finder alt fra pizza, burger og lasagne til pandekager, hjemmelavet is og lækre snacks), som både du og din familie kan nyde sammen (din tallerken opbygges bare lidt anderledes end deres)
 • Tjeklister, værktøjer og redskaber der lærer dig at kende forskellen i kalorietæthed i de mest almindelige ingredienser, så du kan tage valg, der får dig i kalorieunderskud uden at veje din mad eller tælle dine kalorier
 • Vores bedste strategier og principper ift. at gøre sundhed til en let og naturlig del af din hverdag og planlægge dine uger på en måde, du altid kan overskue uanset hvad
 • Fri personlig programlægning så du kan træne, motionere eller opnå de motionsorienterede mål, du drømmer om at opnå (selvom det ikke er et krav)
 • Hjælpen til at lære at elske at spise sundere og motionere mere uden viljestyrke

Du bliver selv i stand til at styre farten på dit vægttab alt efter, hvor mange af disse strategier, du vælger at implementere - men vigtigst er, at du får forudsætningerne for at bygge nye vaner, du kan have med dig resten af dit liv efter dit forløb.

ImageImage

Vores hemmelige
våben: NSP-appen

Det som gør vores forløb unikt fra alt andet er, at vi benytter os af en mental træningsform, der hedder NSP-træning. NSP står for Nerve Systems Programmering, og hjælper dig med at omprogrammere de triggers, der fører til ukontrolleret spisning på stress og følelser.

Ud over din rejse-app får du derfor også NSP-appen installeret på din mobil, så du kan:

 • Gå igennem de personlige triggers, der holder dig fast i fortiden
 • Omprogrammere dem så de ikke længere fører til spisning
 • Finde den indre ro og frihed, du har manglet for at bygge nye vaner for livet
 • Blive den udgave af dig selv, du ville være uden de udfordringer, der har plaget dig hele dit liv og holdt dig tilbage fra at udleve den bedste version af dig selv

Hvis du lærer at mestre NSP-træning, hvilket er super simpelt med den rigtige hjælp, lærer du at mestre dig selv. Når du gør det, får du pludselig adgang til den ro, glæde og frihed, der lader dig sætte dig tilbage i føresædet og leve det liv, du drømmer om.

Forløbet foregår 100% online, hvilket vil sige, at du ikke behøver at transportere dig langt væk hjemmefra for at blive coachet igennem din rejse.

Du kan blive siddende derhjemme i joggingtøj, se dine videolektioner og klappe skærmen op, når det er igen er tid til en af dine coachingsessioner.

Det eneste du har brug for?

Din mobil, evt. din computer, hvis du har en - og en internetforbindelse.

Hvis du har det, så har du alt, du skal bruge for at være i gang.

Jeg er klar til at ansøge og høre mere!
Image

For motiverede mennesker,
der ønsker at transformere

For motiverede mennesker,
der ønsker at transformere

En af de største årsager til at vores klienter får så gode resultater, som de gør, er at vi kun arbejder sammen med mennesker, vi ved vi kan hjælpe.

Her er hvem, vi ikke lukker ind:

 • Dig som leder efter endnu en overfladisk quick-fix, der ikke kræver hverken opbygning af nye vaner eller nogen form for personlig udvikling
 • Dig som ikke er villig til at investere hverken tid, penge eller energi i at få den bedste hjælp, men bare søger endnu en billig overfladisk løsning
 • Dig som ikke tager ansvar for din egen succes og giver op, når du møder modgang i stedet for at række ud efter hjælp for at komme videre

Et personligt forløb virker nemlig kun, hvis du virkelig vil det - og er villig til at gøre det, der skal til for at transformere din krop og dit liv én gang for alle.

Men hvis du er topmotiveret og:

 • HAR prøvet at tabe dig med de traditionelle vægttabsmetoder op til mange gange før, men hver gang har taget på igen bagefter
 • Er træt af at spilde tid, penge og energi på løsninger, der ikke virker på lang sigt, og er klar til at investere i den bedste hjælp, du kan få
 • Kæmper med overspisning, sukkertrang eller spisning på følelser og bliver ved med at miste kontrollen, uanset hvor hårdt, du kæmper
 • Ved hvad du gør, som holder dig fast i dine samme gamle vægttabsproblemer, men bare ikke kan ændre adfærden
 • Mister motivationen når vægten går i stå, eller det hele bliver for hårdt
 • Bliver ved med at finde på undskyldninger for at udskyde dit vægttab pga. svære vilkår og en travl hverdag, som tager alt din energi
 • Er åben overfor en helt ny vej, hvor forandring, transformation og personlig udvikling går hånd i hånd med et vægttab, der er uafhængigt af motivation og virker uanset, hvor travl en hverdag, du har
 • Er villig til at tage ansvar, lægge arbejdet i det og dedikere dit til at mestre de vaner, den tankegang og de strategier, et varigt vægttab kræver

Så vil vi elske at hjælpe dig med at gøre dig fri fra dine gamle vaner og mønstre og endelig sætte kursen imod det varige vægttab og den madro, du fortjener.

Vi mener det, når vi siger, at alle kan tabe sig varigt med den rigtige hjælp og det rette gåpåmod. Men du skal selv bringe gåpåmodet. Vi kan kun vise dig vejen og hjælpe dig med dig at gå igennem dine udfordringer en efter en.

Ja tak, jeg er klar til at arbejde langsigtet!
Image

Mød din coach

Når du kommer i forløb hos os, kommer du ikke under vingen på hvilken som helst coach. Du bliver nemlig straks budt varmt velkommen af selveste hjernen bag programmet Aske Ludvig Rask.

Aske har mere end 16 års erfaring med mental coaching både ift. vægttab, stress på arbejdet, konflikthåndtering i familier og håndtering af diagnoser som f.eks. stress, depression, PTSD og ADHD, hvilket gør ham i stand til at hjælpe mennesker med at knække deres vægttabsudfordringer uanset bagland.

Igennem sin egen personlige udvikling og igennem arbejdet med sine klienter, er han særligt blevet anerkendt for udviklingen af konceptet NSP-træning, som er en praktisk mental træning i at omprogrammere dit nervesystem, så du endelig kan skabe en dyb transformation, der holder resten af dit liv.

Som klient hos Aske vil du opleve en helt unik blanding af NSP-træning, vane- og overspisningscoaching suppleret med de nyeste og mest banebrydende vægttabsstrategier, som til sammen udgør konceptet mental vægttabscoaching.

Image

En ændring helt ind i sjælen og knoglerne.

"Aske og NSP-træning har forandret mit liv. Jeg elsker mig selv nu, jeg elsker den ro, jeg har fået i min krop, måden jeg er på overfor mine børn, måden jeg går til udfordringer på, måden jeg tager arbejdsopgaver på, jeg tør alt muligt, jeg ikke turde før, fordi jeg hele tiden har min base, der siger til mig “jeg er god nok”, jeg kan sagtens.

Hele min krop er bare i ro på en anden måde, jeg er ikke stresset længere, det er bare en gamechanger uden lige. Jeg vil absolut anbefale alle, der har nogle ting, de har brug for at få styr på, at tage springet. Det er ikke en quickfix, det vil være med dig resten af dit liv."

Camilla Swane, 45 år

Image

Jeg vil jo påstå at NSP-træning har ændret hele mit liv.

"Det er ikke sådan at alle udfordringer er forsvundet ud af mit liv, men jeg er begyndt at holde af den proces at arbejde med dem og bruge dem til at blive en bedre udgave af mig selv. Det har været fantastisk for mig, og har på en eller anden måde givet mit liv en retning, som jeg bare er så glad for.

Aske har været en fantastisk støtte, ud over at være et behageligt menneske er han også super professionel som coach. Han har altid hjulpet mig op af hullet igen, når det har været svært. Jeg vil fortsætte med at tage NSP med mig resten af mit liv, fordi det er blevet en måde for mig at være i verden på. Det er blevet en livsstil."

Maj-Britt Fiskers, 63 år

Image

Interesseret i at udforske muligheden?

Interesseret i at
udforske muligheden?

Her er hvordan, du kommer til klarhed.

Da vi tilbyder kvalitetsløsninger, der bliver sammensat til den enkelte klients behov - og ikke bare sælger standardiserede planer, har vi ikke bare én pakke.

Forløbet bliver skræddersyet i fællesskab med dig og kan sammensættes på næsten uendelige måder alt efter:

 • Hvilke af programmets mange komponenter, du har brug for
 • Hvor tit du ønsker at have sessioner (og hvor lange de skal være)
 • Hvor langt et forløb, du har brug for, for at indfri dine ambitioner

For at give dig et interval, så du har en idé om, hvad du kan forvente, så er det mindste forløb, du kan få, én månedlig session uden andet til 800 kr / mdn., hvor vores største VIP-forløb med fuld tryk på alting ligger på 5.500 kr / mdn.

Vid derfor, at uanset om du er studerende med et begrænset budget, eller om du har muligheden for at gå all-in, på lige præcis det setup, du ønsker, så kan vi altid finde en løsning, du har det fedt med, som passer ind i dit budget.

Husk dog på, at der vitterligt ikke findes nogen bedre investering, end en investering i dig selv. Et personligt forløb er ikke en død udgift, ligesom en ny sofa, du alligevel ender med at måtte skifte ud, når den er slidt ud.

Jo mere, du investerer i dig selv, jo større bliver dit udbytte.

Det er i ordets reneste forstand en investering i dig selv, som kommer til at betale dig tilbage i madro, selvværd og livsglæde, resten af dit liv.

Hvad ville det være værd for dig aldrig at skulle bekymre dig om vægttab igen?

Det ville betyde alt, lad mig ansøge nu!
Image
Image

Alle pengene værd.

"Efter et langt sygdomsforløb, havde jeg taget 53 kg på, fordi jeg fik noget medicin, der gjorde mig enormt sulten. Jeg tror, jeg nåede at prøve alle slankekure, men jeg kunne kun holde fast i 3-4 uger, så kunne jeg ikke holde til det længere.

Jeg var bange for, at det skulle blive endnu et nederlag, at jeg skulle spilde mine penge, men snakken med Christian gik rigtigt godt, og selvom jeg var skæmt fra vid og sans, tog jeg springet og startede mit forløb.

Det har gjort en verden til forskel. Jeg har tabt 15 kg de første 3 måneder og det er gået legende let. Jeg har sluppet alt, hvad der hedder madstress. Jeg kan kun sige gør det, og gør det lige nu. Det er den bedste gave, du kan give dig selv."

Janne Klemmensen, 66 år

Image

Jeg ville tabe de sidste svære 5 kg, og tabte 7 i stedet - det har været den bedste investering i mig selv.

"Den her rejse er ikke nem, men den er det hele værd. Der er den sidste rejse, du skal på, om den stopper ikke, når du er færdig.

Det er den bedste gave, du kan give dig selv, også selvom den koster penge. Du skal tænke på det her ift. resten af dit liv. Ift. dine nærmeste. Hvad du gerne vil være for dem, hvad du gerne vil være for dig selv.

Jeg kan godt forstå, der er en tvivl. Den betænkelighed havde jeg også. Har jeg råd? Er det nu det hele værd? Jeg har prøvet det her før. Men det var det rigtige. Det var det helt rigtige for mig, og det er jeg sikker på, det også bliver for dig."

Louise Christiansen, 37 år

Hvad sker der
når du ansøger

Hvad sker der når du ansøger

Da forløbet varetages af eksperten bag programmet, Aske Ludvig Rask, vi har kun plads til 20 klienter i forløbet i gangen, før Askes kalender er booket op.

Lige nu er programmet fyldt op til maksimum kapacitet, men et par gange om måneden afsluttes der løbende klientforløb, hvorefter nye pladser frigives.

Sådan får du fingrene i en af de nye pladser:

 • Du udfylder din ansøgning og booker en gratis 15-min. konsultation med Askes partner i Mere End Vægttab, Christian Øyen Dam.
 • Christian er uddannet fysioterapeut, vanecoach, personlig træner og kostvejleder, så lad dit dankort blive i lommen. Du får ikke en ubehagelig telefonsælger i røret, der prøver at presse dig til noget, du ikke har lyst til. Tværtimod handler denne session om at finde ud af, om vi begge føler, der er en behagelig kemi, og om vi overhovedet kan hjælpe dig.
 • Hvis det viser sig, vi har kemi, og at vi kan hjælpe dig (vi tager kun klienter ind, vi ved, vi kan hjælpe), går du videre til en reel coaching-samtale med Christian, som hjælper dig med at blive klar over, hvad dine mål og udfordringer er, hvorefter vi sammen sammensætter dit forløb.
 • Hvis Aske har ledige pladser, og hvis du har den helt rigtige mavefornemmelse med dit forløb, starter vi dig herefter op med det samme og starter rejsen imod de mål, vi sammen har sat.

Hvis du kunne tænke dig af finde frem til det forløb, der passer til lige netop dig, så udfyld en ansøgning, og lad os lægge din personlige plan sammen.

Det værste der kan ske er, at du ikke har den rigtige mavefornemmelse. Vi kommer aldrig til at prøve at overtale dig til at gøre noget, du ikke har lyst til.

Ja tak, lad os lægge min plan sammen!

Den hurtigste og mest
direkte vej til alt det, du i
virkeligheden drømmer om

Den hurtigste og mest direkte vej til
alt det, du i virkeligheden drømmer om

Et sidste tankeeksperiment fra os, og så skal du have ro til at mærke efter i maven, om din intuition føler for at tage det første skridt.

Tænk grundigt over de her spørgsmål - det vil give dig en kæmpe aha-oplevelse, hvis du finder helt ind til kernen af svaret.

Hvorfor vil du gerne tabe dig?

Virkelig - luk øjnene og tænk over det.

Hvad du tror, det vil give dig?

Vil du have det bedre med dig selv?

I så fald på hvilken måde?

Hvad vil du kunne gøre, når du har det godt med dig selv, du ikke kan nu?

Vil du have selvtilliden til at stå op for dig selv?

Mærke glæden ved at have valgt dig selv til?

Lære at elske dig selv ubetinget?

Være en bedre rollemodel for dine børn?

Vil du føle, du lever op til det potentiale, du ved gemmer sig derinde?

Udforske de ting i livet, du ikke følte, du kunne klare i din gamle situation?

Leve et langt sundt liv og opleve dine børnebørn vokse op?

Giv dig selv et øjeblik til at grave helt ned i dybet og finde frem til det allermest værdifulde, du tror et varigt vægttab vil give dig.

Bliv fuldstændig billedlig og føl de følelser, der pibler op.

Når du er nået helt ind til kernen af, hvad du drømmer om, dit varige vægttab vil give dig, så forstå dette:

Du opnår ikke den her drøm igennem endnu en kur.

Hele rejsen handler om at indfri den her følelsesmæssige tilstand NU.

For når du pludselig vågner op om morgenen med en klar plan og en følelse af indre ro, sprudlende livsglæde og dyb ubetinget selvkærlighed ...

Ville det så ikke nemt gå hen og blive en god dag på madfronten?

Der findes vitterligt ikke en mere effektiv vægttabsstrategi, end at sætte kursen direkte imod den indre tilstand, du håber, dit vægttab vil give dig.

Når du gør det, bliver vægttab nemlig en naturlig bivirkning af den selvrespekt, selvkærlighed og lyst til at være der for dig selv, som pludselig pibler op.

Vi beder dig ikke om tage din beslutning med det samme, og det kan du heller ikke - vi bliver først nødt til at vide, om vi overhovedet kan hjælpe dig.

Men for at finde frem til svaret, kræver det "dit første lille skridt".

Ansøg om en afklarende 15. min. konsultation, fortæl os alt, hvad vi har brug for at vide om dine mål og udfordringer, og så hjælper vi dig med at finde frem til det næste lille skridt, der er helt rigtigt for dig - om du ender med at starte i et personligt forløb, eller vi blot efterlader dig med et par gode gratis råd.

Det koster ikke noget at udforske muligheden, men prisen for at lade være, kan nemt gå hen og koste dig endnu mere, end den allerede har gjort.

Du fortjener at mærke suset ved at endelig at have valgt dig selv til på en måde, du rent faktisk kan være vedholdende med igennem alle livets op- og nedture - og du behøver ikke kæmpe en kamp, du ikke kan vinde på egen hånd.

Vi glæder os til at lære dig at kende.

Ja tak, jeg er klar til at forandre mit liv!

Hør hvad tidligere klienter siger

Hør hvad tidligere
klienter siger

*Nogle klienter omtaler forløbet som
Transformationsakademiet. Siden da har vi
skiftet navn til Mere End Vægttab. Forløbet
er det samme, bare bedre. Blot til info.

*Nogle klienter omtaler forløbet som Transformationsakademiet. Siden da har vi skiftet navn til Mere End Vægttab. Forløbet er det samme, bare bedre. Blot til info.

Størst må nok være, at det har reddet mit ægteskab - så kort kan det siges.
Lene Hasselriis, 48 år

Ingen kure, bare en ændring helt ind i sjælen og knoglerne.

Camilla Swane, 45 år

Det har på en eller anden måde givet mit liv en retning, jeg er så glad for

Maj-Britt Fiskers, 63 år

Jeg havde indfundet mig med, at skulle have gangrollator næste år, nu skal jeg til Illulisat med min datter til sommer

Githa Andersen, 62 år
Jeg har tabt 10 kg, er ikke længere bange for at blive syg og kan ikke huske, hvornår jeg sidst har overspist
Michelle Ruus Hauser, 25 år
Jeg ville tabe de sidste svære 5 kg, og tabte 7 i stedet, det har været den bedste investering i mig selv
Louise Christiansen, 37 år

Jeg har tabt 12 kg, blevet mere selvsikker, fået mere selvværd og blevet så meget gladere for mit liv

Birgitte Lindberg, 50 år

Jeg synes faktisk ikke, det har været svært at tabe de 13 kg, det er faktisk nærmest bare kommet af sig selv

Anne Marie Sunddahl, 39 år

Efter utallige tidligere fejlslåede forsøg, har jeg endelig fundet ud af, at jeg faktisk godt kan tabe mig

Randi Osmann, 32 år
Jeg har tabt 15 kg henover de første 4 måneder, og det har været som at blive befriet i min egen krop
Heidi Veicherts, 42 år
Det der har betydet mest er, at jeg fuldstændigt har sluppet min overspisning på kun 3 måneder
Bettina Beck, 44 år
Det er gået alt for hurtigt, men det har været det bedste, jeg nogensinde har gjort for mig selv
Christine Haslund, 25 år