STOP med at spilde din tid på kure

Lær at slippe kurmentaliteten og
tabe dig varigt
(sådan ægte varigt)
med din nye vægttabsbibel
Første
skridt på din sidste vægttabsrejse

Lær at slippe kurmentaliteten og
tabe dig varigt
(sådan ægte varigt)
med din nye vægttabsbibel
Første
skridt på din sidste vægttabsrejse

Download nu for kun 229 kr.Leveres som e-bog i PDF-format
Image

Vægttab og VARIGT vægttab er to vidt forskellige discipliner, der intet har med hinanden at gøre.

Den ene vej fører til madstress, yoyo-vægt og følelsen af aldrig at være god nok. Den anden giver dig madro, øger din selvtillid og selvværd og udvikler dig personligt i en sådan grad, at du helt kan afslutte det her kapitel af dit liv.

Aske Ludvig Rask's nye bog Første skridt på din sidste vægttabsrejse, hjælper dig med at lægge kurlivet bag dig og skifte trygt over i den varige vejbane, så du endelig kan opleve den succes, du er blevet frarøvet frem til nu.

Download nu for kun 229 kr.Leveres som e-bog i PDF-format
Image

Ny bog af Aske Ludvig Rask,
headcoach i Mere End Vægttab

Molekylærbiolog, performance- vane og
og overspisningscoach udvikler af NSP-

træning (Nervesystemsprogrammering)

Ny bog af Aske Ludvig Rask, headcoach i Mere End Vægttab
Molekylærbiolog, performance- vane og overspisningscoach
og udvikler af NSP-træning (Nervesystemsprogrammering)

Fra kure og kostplaner
til personlig udvikling

Hvis du efterhånden har prøvet alt, men intet har virket ...

På den lange bane altså.

Kure, kostplaner, kalorietælleri, pointsystemer, personlige trænere, diætister, diæter, kostreligioner, pulver, piller, ja, selv "sund fornuft" ...

Så er det ikke fordi, der er noget galt med din rygrad, eller fordi du åbenbart ikke vil det nok. Eller fordi du ikke kan finde ud af at tage dig sammen.

Tværtimod er du sikkert brandgod til at tage dig sammen, klemme balderne sammen og få tabt nogle af de overflødige kilo, hvilket du sikkert har formået mange gange tidligere, når du motivationen har været høj og tidspunktet rigtigt.

Men når det er kommet til at holde vægten uden at falde tilbage i de gamle vaner og mønstre, når kuren, kostplanen eller forløbet var slut?

Når karrieren opslugte det sidste overskud, du blev presset eller stresset, eller der opstod en uforudset udfordring i familien, der krævede alt dit fokus?

Dét er her, du aldrig har fået hjælpen til at kunne holde fast.

I Første skridt på din sidste vægttabsrejse, laver vi om på det, så du endelig kan slippe kurmentaliteten og tabe dig varigt igennem alle livets op- og nedture.

Let og gelinde bliver du langsomt trukket ud af din gamle måde at tænke vægttab på og guidet ind på den varige vejbane i stedet for, så du ikke længere skal rutche op og ned i vægt, imens madstressen tager mere og mere over.

Helt overordnet set vil du lære at arbejde med vægttab helt uden at fokusere på vægten, men i stedet på at udvikle dig personligt og ændre adfærd for livet.

Vi kalder det: mental vægttabscoaching.

Her er et lille udpluk af, hvad du vil lære, og hvorfor:

 • Forskellen på at arbejde med vægttab og VARIGT vægttab.

  Hvor vægttab handler om at få vægten til at gå ned gennem et fokus på kost, motion og viljestyrke, handler varigt vægttab om noget helt andet, som intet har med biologi, hårdt arbejde og kalorier at gøre.

  Faktisk udelukker de to discipliner hinanden, da du kommer længere væk fra et varigt vægttab, når du fokuserer på vægttab, som du kender det.
 • Hvordan du lægger kurlivet bag dig og skifter over i den varige vejbane.

  Hvis du bliver ved med at prøve at tabe dig og fokusere på vægten, spilder du din tid på endnu et midlertidigt vægttab, der alligevel ryger på igen.

  Derfor skal du træde ind på en helt ny vej, som som ikke længere handler om vægttab, men om at løse årsagerne til dine problemer med overvægt.
 • Hvorfor du ikke har brug for mere viden om kost, træning og kalorier.

  Du ved allerede godt, hvordan du taber dig. Noget med at spise færre kalorier. Dit problem er, at du ikke ved, hvordan du får dig selv til at tage rette handling, finde ro i processen og holde fast hele vejen i mål.
 • Hvorfor varigt vægttab handler om adfærdsændring og personlig udvikling.

  Når du går på kur styrker du kurmentaliteten. Du lærer at stresse over mad, være hård ved dig selv og slå dig selv oven i hovedet, når du fejler.

  For at tabe dig varigt, skal du først give slip på den her del af din personlighed, hvorefter du skal opbygge dig selv på ny.

  Du skal blive en ny udgave af dig selv, der ikke længere har problemer med mad og vægttab. Hvordan ville hun tænke? Hvad ville hun gøre?
 • Hvorfor selvtillid og selvværd er nøglen til løse dine vægttabsproblemer.

  Vi spiser ikke på logik men på følelser, traumer og triggers, og for at håndtere og til sidst omprogrammere vores respons til disse, bliver vi nødt til at finde nogle andre parametre at måle vores fremgang med.

  Selvtillid er opbyggelsen af din følelse af kompetence omkring denne nye rejse, selvværd er følelsen af at være god nok, når du løbende fejler.
 • Hvorfor varigt vægttab i bund og grund handler om at have det godt.

  Vi spiser, når vi mærker ubehag, vi ikke har lært at være med, men når vi lærer det, mister vi trangen igen, da ubehaget ikke længere eksisterer.

  Størstedelen af din rejse handler om at blive bevidst om dette samt lære hvordan, du arbejder med ubehag, indtil det ikke længere er ubehageligt.

  Hvis du kæmper med problemer som overspisning, stærk sukkertrang, autopilot-snacking, rationaliseringer, der fører til spisning o.lign., er dette arbejde din billet til løse disse problemer helt inde ved roden.
 • Hvordan du ændrer din adfærd, ikke bare i en kort periode, men for livet.

  Hvad hjælper det at kæmpe dig igennem "12 uger i helvede", hvis du vender tilbage til din gamle adfærd igen bagefter? Ikke meget. Vægten vil altid snige sig på igen, hvis du ikke har ændret adfærd permanent.

  Derfor lærer du hvorfor, du gør, som du gør, og hvordan du ændrer det, så du bliver en sand mester i at ændre selv den mest indgroede adfærd.
 • Vejen til at opbygge små, fuldautomatiske vaner.

  For at opnå et livsforandrende varigt vægttab, må du ikke være afhængig af viljestyrke til at tage rette handling. De rette handlinger skal ske helt af sig selv, uanset hvor meget viljestyrke du har fra dag til dag.

  Derfor lærer du kunsten "at tage små skridt", så de ting, du begynder at gøre anderledes, stille og roligt bliver en integreret del af dine nye vaner.
 • Hvordan du gør dig uafhængig af motivation.

  Motivation er blot en god følelse, der kommer og går, som den passer dig, og hvis ikke du gør dig uafhængig af den, vil du kun være i stand til at tabe dig, når du er motiveret, men give slip og tage på igen, når ikke du er.

  Derfor lærer du at gøre din vægttabsrejse så let for dig selv, at det føles helt uambitiøst, men også forstå, hvorfor det faktisk er den mest ambitiøse strategi, du kan beslutte dig for at følge for langsigtet vægttabssucces.

Vi lover ikke, du have tabt dig 10 kg, når du har læst bogen, men vi lover, du vil forstå, hvorfor du ikke har tabt dig varigt endnu, og hvordan du får det til.

Men vi er ikke færdige endnu

Den bedste måde at lære på er nemlig gennem eksempler.

Derfor får du også, som en bonus, lov til at være fluen på væggen, imens Aske coacher tre forskellige klienter, med tre forskellige problemstillinger, igennem opstarten på den rejse, du nu bliver introduceret til igennem bogens kapitler.

Du kommer til at møde 3 forskellige klienter.

Helle, Linda og Marie Louise.

Modige kvinder, som har givet os lov til at dele deres sessioner med dig, så du kan lære, hvordan du tager handling på den rigtige måde med din nye viden.

Du kommer til at se 2 sessioner for hver klient på ca. 1 time pr. session.

Første session handler om opstarten på rejsen, fra tanke til handling.

Anden session handler om de udfordringer, rejsen har budt på efter første uge.

På den måde vil du helt konkret opleve, hvordan du starter denne rejse på den rigtige måde samt hvordan, du opnår fremgang og bliver bedre uge for uge.

Når du har købt bogen, får du adgang til både bogen og alle seks sessioner i videoformat inde på din helt egen personlige medlemsportal til evig eje.

Image

En voldsom pengene-tilbage-garanti

Betal kun hvis du elsker bogen.

Ja, du hørte rigtigt - også selvom bogen er et digitalt produkt.

Her er vores garanti til dig.

Køb bogen, læs den og hvis du ikke føler, den var hele læsetiden værd?

Så send os en mail og bed om en refundering på hej@mereendvaegttab.dk.

Så refunderer vi dine 229 kr. uden spørgsmål og lader dig samtidig beholde bogen og bonusserne, som tak for, at du i det mindste gav det et skud.

Garantien gælder hele 30 dage fra dit køb, så du har god tid til at læse.

Lyder det fair?

Så indtast den e-mail, du ønsker bogen og bonusserne sendt til herunder.

Du bruger sikkert 229 kr. på noget andet her senere i dag eller i morgen, hvorfor ikke give dig selv chancen for at lægge kurlivet bag dig og tabe dig varigt også?

Tilbage er der kun at sige:

God læselyst, vi håber du bliver glad for bogen og god fornøjelse med det første skridt på det, der forhåbentligt bliver din sidste vægttabsrejse.

Image

Mit forløb har bogstavelig talt reddet mit ægteskab.

"Inden jeg startede mit forløb, havde jeg tabt 14 kg, men jeg var rædselsslagen for at tage på igen, ligesom jeg altid har gjort, når jeg har tabt mig. Da jeg faldt over forløbet tænkte jeg derfor, at det var lige præcis det, jeg havde ledt efter hele mit kurliv.

I dag har jeg tabt yderligere 12 kg og er nu på et samlet vægttab på 26 kg – og jeg holder det på over et år nu, sindssygt! Jeg ser pissegodt ud og jeg er stolt af mig selv og mit udseende. Jeg kan håndtere min snacktrang, jeg har lært at elske træning, og jeg ved nu, jeg kan holde vægten uden at være på kur resten af livet. Jeg har endelig fået madro.

Det mest overraskende? At Aske og hans NSP-træning, bogstavelig talt har reddet mit ægteskab. Det er en vild rejse, det her."

Lene Hasselriis, 48 år

Image

Jeg har sluppet af med mit høje blodtryk på 3 mdr., jeg har tabt 10 kg indtil videre, og jeg har slet ikke den samme stress længere omkring mad og vægttab.

"Inden jeg startede, havde jeg prøvet utallige slankekure, jeg havde prøvet vægtvogterne, talt kalorier i LifeSum, købt utallige kostguides og prøvet alverden ting, men resultaterede altid bare i yoyo-vægt. Jeg kørte simpelthen død i det, fordi det ikke var holdbart i længden. Så jeg tænkte, jeg blev nødt til at prøve noget nyt, der skulle være varigt den her gang, selvom jeg havde hjertebanken over det.

I dag har jeg sluppet af med mit høje blodtryk på bare 3 mdr., jeg har tabt 10 kg indtil videre, og jeg har slet ikke den samme stress længere omkring mad og vægttab. Jeg kan kun sige gør det, det var været alle pengene værd. Kan kun anbefale det."

Kamilla Stenby, 39 år