Image

Lidt om os her hos ...

Image

Lad os revolutionere vægttabsbranchen

Hos Mere End Vægttab er vi af den overbevisning at vægttab og varigt vægttab er to vidt forskellige discipliner, der intet har med hinanden at gøre.

Hvor vægttab handler om at få vægten til at gå ned gennem et fokus på kost, motion og viljestyrke, handler varigt vægttab om adfærdspsykologi og dyb personlig udvikling.

Langt de fleste ved godt, hvordan de taber sig. Noget med at spise færre kalorier og motionere mere. Men meget få ved, hvordan de undgår at tage den tabte vægt på igen, når hverdagen bliver travl, motivationen forsvinder eller de gamle vaner tager over igen.

For at løse det problem, har vi brug for at fremskynde den næste naturlige evolution vægttabsbranchen står overfor, fra et fokus fra kure, kostplaner og overfladiske løsninger til behandlingen af de årsager, der fører til at mennesker kæmper med mad og vægttab. 

Hvorfor gør vi, som vi gør, og hvordan ændrer vi adfærden? Hvorfor falder vi tilbage i gamle vaner og mønstre, når vi bliver pressede mentalt? Hvorfor er varigt vægttab så svært?

Mange har allerede banen vejen for en sundere og mere nuanceret vægttabsbranche, men det vi kan bidrage med, hvilket særligt er personlig udviklingsdelen, ønsker vi nu at gøre tilgængeligt for alle, som er trætte af kurlivet og klare til at gå en helt ny vej.

Aske Ludvig Rask

Headcoach i Mere End Vægttab
Molekylærbiolog, performance- vane og overspisningscoach og udvikler af NSP-træning (Nervesystemsprogrammering)

Image

Aske Ludvig Rask er headcoach i Mere End Vægttab, og hjernen bag de personlig udviklingskoncepter, vi hjælper vores læsere og klienter med at implementere.

For et dybere dyk ned i Askes tilgang, så hent de to første kapitler i hans bog "Første skridt på din sidste vægttabsrejse", som giver en stærk introduktion.

Image
Tryk her for at få kapitlerneDet koster kun din mail

Christian Øyen Dam

Partner i Mere End Vægttab
Fysioterapeut, vanecoach, personlig træner, kostvejleder og vægttabscoach med speciale i varigt vægttab siden 2015

Image

Christian ansatte i 2019 Aske som personlig udviklings-coach i hans daværende coachingvirksomhed, der havde vokset sig større, end han selv kunne varetage.

Efter at have oplevet, de vilde resultater Aske hjalp hans klienter med at få gennem ren personlig udvikling, endte han med at gå i ryggen på Aske og hjælpe med at sprede budskabet om personlig udvikling og varigt vægttab.

Ressourcer

"Aske har hjulpet mig med at booste mit selvværd så meget, at jeg ikke længere har problemer med snacktrang."

Camilla Swane, 44 år

"Jeg havde indfundet mig med, at skulle have gangrollator næste år, nu har jeg tabt 22 kg og går ture på 9 km"

Githa Andersen, 62 år

"NSP-træning har ikke bare hjulpet mig med at holde mit 38 kg store vægttab, det har bogstavelig talt reddet mit ægteskab"

Lene Hasselriis, 48 år